Comunicate de presă

Published on decembrie 21st, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Poliţia Română îi sprijină pe copiii cu deficienţe de auz din Sectorul 6

Ceea ce copiii cu deficienţe de auz, beneficiari ai Centrului pentru Copii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa”, din Sectorul 6, au realizat cu propriile mâini în cadrul atelierelor de creaţie a fost expus, prin amabilitatea Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în holul instituţiei care se ocupă de liniştea şi siguranţa noastră. Obiectele expuse au fost oferite angajaţilor MAI, care au contribuit, la rândul lor, cu donaţii şi cadouri pentru cei mici.

Manifestarea este rezultatul unei colaborări de lungă durată între MAI şi autorităţile Sectorului 6, în beneficiul categoriilor sociale defavorizate. An de an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, copiii de la Centrul „Domniţa Bălaşa” sunt primiţi cu căldură de angajaţii Ministerului de Interne, unde le este pus la dispoziţie un spaţiu generos în care să-şi poată etala talentul.

Primăria Sectorului 6 continuă colaborarea cu forţele de ordine din Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Deoarece perioada sărbătorilor constituie un vârf al infracţionalităţii, din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, agenţii Poliţiei Locale, îşi vor intensifica activitatea. Nu este singurul program pe care administraţia locală îl desfăşoară alături de Poliţia Română.

Poliţia Locală Sector 6 şi Poliţia Naţională colaborează, de asemenea, în programul  “Zona specială de siguranţă publică”,  în vederea prevenirii şi combaterii fenomenelor infracţionale, în special a infracţiunilor cu violenţă, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, a  furturilor din autoturisme şi a tâlhăriilor.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi „Domniţa Bălaşa” asigură găzduire, îngrijire, hrană, reabilitare, educaţie nonformală şi informală, sprijin emoţional, consiliere şi pregătire în vederea integrării/includerii sociale pentru copiii afectaţi de deficienţe auditive.

 

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte