Comunicate de presă

Published on martie 16th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Poliţiştii locali, în colaborare cu Brigada de Poliţie Rutieră, desfăşoară acţiuni de fluidizare a circulaţiei din Sectorul 6

Din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, în perioada 14.03.2016 – 25.03.2016, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, în colaborare cu Brigada de Poliţie Rutieră, va desfăşura acţiuni ce vizează fluidizarea circulaţiei în zonele intersecţiilor AFI Palace Cotroceni, Str. Braşov cu Bld. Timişoara, Bld. Constructorilor cu Piaţa Crângaşi.

Autorităţile fac apel la cetăţeni să conducă regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu “Oprirea interzisă”, să nu staţioneze pe trecerile de pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici sau instituţii de învăţământ.

La sesizările cetăţenilor şi ale conducătorilor auto, poliţiştii vor viza, în special, respectarea zonelor destinate staţionării taximetrelor, obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.

Acţiunile de acest gen se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte