Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on decembrie 16th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Poliţiştii locali combat comerţul neautorizat din Piaţa Drumul Taberei

La sfârşitul săptămânii trecute, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică şi Serviciul Inspecţie Comercială, a desfăşurat o amplă acţiune de control în Piaţa Drumul Taberei Sector 6.

Activitatea a vizat depistarea falşilor producători, dar şi prevenirea şi combaterea comerţului neautorizat, identificarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care comercializează produse alimentare şi nealimentare în alte locuri decât cele stabilite de autoritatea locală.

Astfel, au fost verificaţi 38 producători agricoli, fiind aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale pentru neafişarea preţurilor de vânzare la mărfuri, depăşirea obiectului de activitate autorizat şi neavizarea la zi a certificatului de producător.

Ca urmare a acţiunii desfăşurate, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 2000 lei, iar, ca măsură complementară, au fost confiscate 45 kg de mărfuri alimentare.

În plus, administratorul pieţei a fost înştiinţat asupra respectării obligaţiilor legale referitoare la îndepărtarea din piaţă a persoanelor care nu posedă certificat de producător. În acest fel, va fi eliminată orice formă de speculă ce ar putea dăuna atât bunei desfăşurări a activităţilor comerciale, cât şi locuitorilor Sectorului 6.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑