Stiri bicicleta-597x350

Published on martie 20th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Poliţiştii locali informează cum pot fi prevenite furturile din locuinţe

În ultima săptămână, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, împreună cu reprezentanţi ai Secţiei 22 Poliţie, au desfăşurat acţiuni de informare a asociaţiilor de proprietari cu privire la prevenirea furturilor din locuinţe.

Agenţii au organizat întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari în cadrul cărora au fost prezentate aspecte privind modalităţile de prevenire a furturilor, dar şi măsurile pe care cetăţenii trebuie să le adopte pentru siguranţa propriilor locuinţe.

De asemenea, reprezentanţii poliţiei au discutat cu locuitorii şi le-au explicat cum să nu devină victime, recomandându-le să adopte o conduită preventivă şi să folosească orice motiv pentru a evita să urce în lift cu persoane necunoscute daca acestea le trezesc suspiciuni.

Furturile din locuinţe şi lifturi au devenit tot mai dese, mulţi dintre hoţi reuşind să pătrundă în locuinţe după ce s-au dat drept angajaţi ai unor instituţii de stat, diverse companii de energie electrică sau gaze, dar şi responsabili cu dezinsecţia.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑