Comunicate de presă

Published on ianuarie 18th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Poliţiştii locali Sector 6 au identificat 15 persoane fără adăpost care au fost cazate în centrele DGASPC Sector6

În perioada 11 – 17 ianuarie 2016, Poliţia Locală Sector 6 a întreprins mai multe acţiuni de identificare a persoanelor fără adăpost care ar fi avut de suferit, sub aspectul condiţiilor meteorologice de temperaturi scăzute, viscol şi ninsoare.

Echipajele Poliţiei Locale Sector 6 s-au deplasat pe raza sectorului, identificând 15 persoane fără adăpost, dintre care 14 au fost cazate temporar în centrele din subordinea autorităţii locale, iar o persoană a refuzat internarea.

În total, în weekendul 16 – 17.01.2016, centrele din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 din. Str. Inspiraţiei nr. 4 şi Bdul. Uverturii nr. 89 au găzduit 41 de persoane fără adăpost.

Totodată, în urma prognozei meteorologice care anunţă temperaturi foarte scăzute în următoarele zile, echipe mobile formate din poliţişti locali vor acţiona permanent pentru a depista persoanele fără adăpost şi a le conduce în centrele din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Pe lângă un adăpost în care să se încălzească, aceştia beneficiază de hrană, igienă personală, precum şi de îngrijire medicală de specialitate.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte