Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on martie 19th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Poliţiştii locali Sector 6 au reţinut hoţi de pet-uri şi un urmărit general şi au predat un copil care se rătăcise de părinţi în Sectorul 6

Pe parcursul acestei săptămâni, agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat mai multe acţiuni în vederea menţinerii siguranţei publice.

Astfel, poliţiştii locali care se aflau în patrulare în zona Aleii Potaisa din Cartierul Drumul Taberei au suprins în flagrant doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau deşeuri de plastic reciclabile din coşurile de colectare selectivă a gunoaielor montate de autorităţile locale.

Tinerii în vârstă de 23 şi 24 de ani au fost predaţi lucrătorilor Secţiei 25 Poliţie, în vederea cercetărilor.

De asemenea, poliştii au predat şi Secţiei 21 Poliţie un bărbat în vârstă de 28 ani care obstrucţiona traficul rutier, staţionând într-un taxi pe o trecere de pietoni din zona Bulevardului Iuliu Maniu, intersecţie cu Str. Dreptăţii.

În urma legitimării, agenţii au descoperit că tânărul era dat în urmărire generală de către Secţia 15 Poliţie.

Acţiunile poliţiştilor au continuat în timpul patrulării pe Calea Giuleşti, acolo unde un bărbat în vârstă de 45 ani le-a sesizat agenţilor faptul că, în drumul său spre casă, a găsit un copil de aproximativ 6 ani care se rătăcise de părinţi.

Folosind metode specifice, agenţii au reuşit să identifice adresa de domiciliu şi părinţii minorului. Aceştia şi-au recuperat copilul de la secţia de poliţie.

Poliţiştii locali continuă seria controalelor pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică pe raza Sectorului 6.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑