Stiri Atelier-7

Published on decembrie 4th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Poveste de iarnă cu bunici şi nepoţi

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, situat în Aleea Ţibleş nr. 64, vă găzdui mâine, 5 decembrie 2013 un eveniment de promovare a dialogului între generaţii. Manifestarea începe la orele 14.00, atunci când seniorii şi prichindeii din comunitate se vor înfrunta într-o competiţie inedită, dedicată sărbătorilor de iarnă.

Făcând apel la pensule şi culori, cei 20 de copii şi cele 10 persoane în vârstă înscrise în concurs vor crea felicitări de Crăciun şi Anul Nou sub arbitrajul uni juriu competent, care îi va răsplăti cu diplome şi cadouri.

Copiii participanţi la competiţie sunt beneficiari ai Cercului de Pictură ce funcţionează în cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, un spaţiu care oferă gratuit activităţi culturale, sportive şi de abilitare pentru copiii şi adolescenţii din comunitatea Sectorului 6.

La rândul lor, persoanele în vârstă înscrise în concurs beneficiază de programe culturale, sportive şi de petrecere a timpului liber în cadrul Clubului Seniorilor Sector 6.

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑