Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on noiembrie 24th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Precizări privind distribuirea alimentelor din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavanjate

Pe acestă cale, informăm persoanele care au primit cupoanele individuale pentru ajutorul în produse din cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavanjate următoarele:

Primăria Sectorului 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează punctul de distribuire în Bd. Iuliu Maniu nr. 101, asigurând logistica şi resursele umane necesare pentru ca acest proces să se deruleze în cele mai bune condiţii.

Până în prezent, nu s-au primit informaţii cu privire la perioada în care Sectorul 6 va primi stocurile de alimente pentru a putea la rândul său să înceapă distribuirea către cetăţenii îndreptăţiţi.

De îndată ce Primăria Sectorului 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 vor primi produsele, cetăţenii vor fi informaţi cu privire la modalitatea de distribuire.

Pe acestă cale, facem apel la cetăţenii sectorului care au intrat în posesia cupoanelor pentru ajutoarele alimentare europene să urmarească informările autorităţii publice locale care va anunţa prompt toate detaliile cu privire la derularea programului. Paginile web sunt: www.primarie6.ro si www.asistentsociala6.ro.

În prezent, Ministerul Fondurilor Europene derulează achiziţia  de produse, procedură care s-a încheiat la jumătatea lunii noiembrie.

Ulterior, furnizorii au la dispoziţie o perioadă de 45 de zile să asigure trimiterea produselor către primării, urmând ca fiecare primărie să asigure organizarea punctelor locale de distribuire.

Datele de distribuire a produselor către cetăţeni VOR FI PUBLICATE de fiecare primărie în momentul în care acestea vor dispune de stocurile de produse.

Primăria Sectorului 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului vor informa cetăţenii Sectorului 6 care sunt incluşi în program, prin toate mijloacele de informare (afişaj, site, massmedia),  cu privire la data începerii distribuirii produselor către cetăţeni.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑