Stiri img-post-prim6

Published on octombrie 17th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Precizări privitoare la acordarea ajutorului de încălzire în sectorul 6

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 informează cetăţenii care intenţionează să solicite acordarea de ajutoare pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece 1 noiembrie 2013 – 31 martie 2014, că modificările la normele metodologice, precum şi formularele necesare întocmirii dosarului de acordare a ajutorului de încălzire, au fost avizate şi aprobate, astfel încât persoanele interesate, cu domiciliul legal pe raza Sectorului 6, pot transmite către DGASPC Sector 6, Serviciul Ajutor Social cererile însoţite de toate documentele doveditoare.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă potrivit O.U.G nr.70/31.08.2011, privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, republicată, în baza cererii – declaraţiei pe proprie răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenţă socială, însoţită de o serie de acte doveditoare. Ajutorul se acordă începând cu data de 01 noiembrie 2013, dacă documentele sunt depuse până la data de 20 a lunii noiembrie.

Formularele necesare completării dosarului de acordare a ajutorului de încălzire vor fi puse la dispoziţia familiilor/persoanelor prin intermediul D.G.A.S.P.C Sector 6, al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti, al asociaţiilor de proprietari/locatari sau pot fi descărcate online de pe pagina web a instituţiei www.asistentasociala6.ro.

Cererea – declaraţia pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, precum şi actele doveditoare, se pot depune individual sau prin intermediul asociaţiilor de proprietari/locatari la Serviciul Ajutor Social, din cadrul DGASPC Sector 6, cu sediul în Bucureşti, str. Floare Roşie  nr.7A, sector 6.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 021.410.30.20/ int.323 (Servicul Ajutor Social) sau pe pagina web a instituţiei www.asistentasociala6.ro


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑