Stiri 1

Published on noiembrie 9th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Premierea campionilor

Astăzi, 09 noiembrie 2012, a avut loc festivitatea de premiere a copiilor Adrian Andreescu şi Andrei Constantin, care au obţinut titlul de campion şi, respectiv, vicecampion la Campionatul Mondial de Karate Shotokan desfăşurat în perioada 13-14 octombrie 2012 la Milano, Italia.

Adrian Andreescu (13 ani) a reuşit să-şi învingă toţi adversarii la categoria Kata şi a primit medalia de aur, iar Andrei Constantinescu (11 ani) şi-a adjudecat argintul la categoria Kumite.

Cu toate că viaţa a fost grea pentru cei doi copii, în prezent se află în grija asistenţilor maternali ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, iar pasiunea pentru karate, precum şi rezultatele deosebite pe care le-au obţinut la competiţiile interne, i-au recomandat pentru a participa la cea de-a douazecea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Shotokan. Cei doi se antrenează de trei ori pe săptămână cu senseii Florian Gheorghe şi Ciprian Apetrei la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Palatul Copiilor” Sector 6.

Clubul de karate din incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Copiilor”- Sector 6 aşteaptă pe toţi cei interesaţi de performanţă la antrenamente, aici, cei mici pot beneficia de o alternativă de petrecere a timpului liber, de dezvoltare personală şi integrare socială. În clădire sunt amenajate 12 săli pentru activităţi, la care pot participa copiii cu vârsta între 4-18 ani cu domiciliul în sectorul 6, iar participarea este gratuită.

Cu o istorie de 400 de ani, locaţia centrului a fost o veche moşie boierească care a adăpostit Conacul Belvedere construit de Dinicu Golescu. Ulterior, Effingham Grant a înălţat aici conacul în forma sa actuală.

La eveniment au participat, din partea CSA Steaua Bucureşti, doi performeri ai secţiei de arte marţiale: Cristina Panait – campioana mondială şi europeană la seniori pe echipe şi Paul Popa, campion mondial de seniori individual şi echipe.

 Evenimentul de azi este prilejuit de performanţa deosebită a doi copii talentaţi, care au înţeles să răsplătească grija şi încrederea acordate lor atât de către părinţi sau susţinători legali cât şi de către autorităţile locale competente. Ei sunt dovada faptului că activităţile desfăşurate în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Copiilor”- Sector 6, şi-au atins scopul propus. Îi felicit din toată inima pe laureaţi şi pe cei care şi-au adus contribuţia la succesul lor. Sunt fericit că eforturile administraţiei au reuşit să producă doi mari campioni cu care avem tot dreptul să ne mândrim”, a declarat viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

[nggallery id=36]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑