Stiri IMG_0280

Published on decembrie 5th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Premii de fidelitate pentru 40 de cupluri din Sectorul 6

În zilele de 06 şi 10 decembrie 2012, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 premiază cuplurile care sărbătoresc Nunta de Aur. Pentru a intra în posesia premiului de fidelitate cuplurile sunt aşteptate la sediul din str. Cernişoara nr. 38 – 40, între orele 11.00 – 15.00. În această lună sunt premiate 40 de cupluri care au trăit împreună peste jumătate de veac în înţelegere şi au preţuit familia.

Proiectul “Premiu de fidelitate” derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a fost iniţiat în anul 2006, având ca obiective principale promovarea instituţiei căsătoriei şi premierea celor mai longevive familii. Fiecare cuplu va ridica premiul în valoare de 500 lei şi o diplomă pentru cei peste 50 de ani de când formează o familie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  invită în continuare cuplurile care au implinit 50 de ani de căsnicie la Serviciul Asistenţă Persoane Vârstnice din str. Floare Roşie nr. 7A, să depună cerere (buletinele/cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie în original şi copie) pentru a intra în posesia premiului de fidelitate.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

[nggallery id=47]

Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑