Stiri nunta_de_aur

Published on august 13th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Premii de fidelitate

În perioada 27 – 29 august 2012, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 premiază cuplurile care sărbătoresc nunta de aur.

În zilele menţionate, 15 de cupluri care au îndeplinit criteriile de eligibilitate sunt invitate la sediul din str. Cernişoara nr. 38 – 40, între orele 11.00 – 15.00 pentru a intra în posesia premiului de fidelitate în valoare de 500 lei, precum şi a diplomei pentru cei peste 50 de ani de când formează o familie.

Prin intermediul proiectului “Premiu de fidelitate” ce a fost iniţiat în anul 2006, DGASPC Sector 6 îşi propune premierea celor mai longevive familii şi promovarea instituţiei căsătoriei, peste 4000 de cupluri fiind recompensate până în prezent.

Cuplurile din sectorul 6 care au împlinit 50 de ani de căsnicie se pot adresa  Serviciului Asistenţă Persoane Vârstnice din str. Floare Roşie nr. 7A pentru a depune cererea (însoţită de buletinele/cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie în original şi copie) pentru a intra în posesia premiului de fidelitate.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑