Stiri Piata de peste

Published on august 30th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Prima piaţă de peşte din Bucureşti

Prima piaţă de peşte din Capitală va fi construită pe un teren situat pe strada Valea Lungă din cartierul Militari şi se va întinde pe o suprafaţă de peste 2000 mp, a decis ieri, prin vot, Consiliul Local Sector 6.

Construcţia va fi ridicată pe locul unei foste pieţe, va avea parter şi un etaj, locuri de parcare, o zonă comercială unde vor fi vândute produse din peşte şi o zonă secundară unde vor fi comercializate, atât produse pescăreşti şi de acvacultură, cât şi articole de pescuit.

De asemenea, investiţia va cuprinde şi birourile administrative, spaţiile auxiliare de întreţinere, grupuri sanitare, precum şi o zonă de recepţie a mărfurilor.

Proiectul construirii primei pieţe de peşte din Bucureşti face parte din strategia de modernizare a pieţelor din Sectorul 6.

Astfel, bucureştenii vor putea cumpăra cel mai proaspăt peşte, fructe de mare şi alte produse de acvacultură chiar de la cea mai mare şi modernă piaţa pescărească din Capitală.

„Se impune necesitatea construirii unei pieţe cu profil pescăresc de unde cetăţenii  să îşi achiziţioneze cele mai proaspete produse pescăreşti, la preţuri accesibile.

Contribuim, astfel, la modernizarea şi îmbunătăţirea condiţiilor în care se desfăşoară activităţile comerciale în pieţele din Sectorul 6 şi încercăm să îmbunătăţim şi calitatea serviciilor pe care le oferim cetăţenilor”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑