Stiri Str-Cupolei-0005_ovidiu_micsik

Published on noiembrie 21st, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Primăria Sectorului 6 continuă acţiunea de salubrizare a sectorului

Astăzi, 21 noiembrie a.c., începând cu orele 8.00, echipele de lucrători ai ADPDU Sector 6 împreună cu muncitori ai firmei de salubrizare Urban SA au intervenit în mai multe zone din cartierul Drumul Taberei şi Crângaşi de unde au adunat peste 18 tone de gunoaie.

În această amplă acţiune de curăţare a gunoaielor din sector au fost angrenaţi 300 de lucrători şi 15 utilaje ai ADPDU Sector 6.

Gunoaie de mai multe feluri, de la vegetaţie uscată până la resturi menajere sau deşeuri din materialele de construcţii, saci şi peturi de plastic erau aruncate pe spaţii verzi, în intersecţii sau la marginea gardurilor protectoare de pe lângă blocuri. Cele mai multe însă erau depozitate în spaţiile mai puţin accesibile maşinilor mari de salubrizare, necesitând intervenţia manuală a lucrătorilor. Aceştia au strâns în saci peste 18 tone de gunoaie pentru a căror transport a fost nevoie de 15 utilaje.

ADPDU Sector 6 şi Urban SA şi-au propus ca la fiecare două săptămâni din lună să acţioneze cu utilaje şi forţă umană până la salubrizarea tuturor zone din cartierele sectorului.

[nggallery id=40]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑