Comunicate de presă

Published on ianuarie 4th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Primăria Sectorului 6 distribuie asociaţiilor de proprietari lopeţi pentru zăpadă şi saci cu sare

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, care anunţă căderi de zăpadă, Primăria Sectorului 6 vine în sprijinul cetăţenilor oferind asociaţiilor de proprietari lopeţi şi saci cu sare pentru a putea îndepărta zăpada şi gheaţa de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

„Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care doresc să intre în posesia lopeţilor şi a sacilor cu sare sunt invitaţi să se prezinte la sediul ADPDU Sector 6 din str. Valea Boteni nr. 2, în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii <Gheorghe Airinei>, situat în zona Romancierilor. Îi rugăm pe toţi membrii comunităţii care vor veni să aibă asupra lor ştampila asociaţiei de proprietari”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Potrivit HCGMB 120/2010, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe.

Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie să se supună şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale în zona punctelor de lucru.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte