Primaria 01

Published on decembrie 2nd, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Primăria Sectorului 6, gazdă pentru o delegaţie franceză formată din reprezentanţi ai Primăriei oraşului Draveil

Astăzi, 2 decembrie 2013, o delegaţie franceză formată din şase reprezentanţi ai Primăriei din Draveil, un oraş din Franţa aflat în departamentul Essonne, în regiunea Île-de-France, la sud de Paris, a vizitat sediul Primăriei Sectorului 6 din Calea Plevnei, nr. 147 – 149.

Delegaţia a fost condusă de Viceprimarul oraşului Draveil, domnul Barranco Patrick, vizita fiind prilejuită de schimbul de activităţi educative, sportive şi culturale dintre Liceul Teoretic „Marin Preda” din Sectorul 6 şi o instituţie de învaţământ similara din oraşul francez.

„Susţin colaborarea dintre cele două licee pentru că schimbul de activităţi menite să dezvolte cunoştinţele şi abilităţile elevilor este esenţial în formarea lor. România este o ţară francofonă, iar interacţiunile noastre istorice cu Franţa au produs mereu beneficii importante, pentru ambii parteneri.

La nivel educaţional, schimburile de experienţă ale elevilor s-au dovedit foarte folositoare, vasta cultură franceză producând asupra lor o impresie puternică.

Îi asigur pe elevii Liceului Teoretic <Marin Preda> de sprijinul meu pentru ca proiectul să se desfăşoare în condiţii optime şi sunt sigur că rezultatele influenţei franceze asupra educaţiei lor se vor sedimenta în timp”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑