Comunicate de presă

Published on ianuarie 13th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Primăria Sectorului 6 – prima administraţie publică locală din Bucureşti care a răspuns pozitiv la solicitarea de a organiza o şedinţă pentru dezbaterea publică a Proiectului de Buget al Sectorului 6 pentru 2016

Astăzi, 13.01.2016, la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149) a avut loc o dezbatere publică pe marginea Proiectului de Buget al  Sectorului 6 pentru anul 2016.

Întâlnirea a fost moderată de dl. Sorin Dina, administratorul public al Sectorului 6, dna. Daniela Nicolescu, preşedintele Comisiei de Buget Finanţe al  Consiliului Local Sector 6 şi dl. Doru Manolache, Director Economic în cadrul Primăriei Sectorului 6.

Mai mult decât o dezbatere pe tema bugetului pentru anul 2016, întâlnirea a reprezentat un dialog activ cu participanţii care au răspuns invitaţiei administraţiei publice locale a Sectorului 6: dl. Viorel Micescu, Director Executiv CENTRAS (Centrul de Asistenţă pentru Organizaţii Neguvernamentale), dl. Adrian Moraru, Director Executiv al Institutului de Politici Publice, dl. Adrian Bădilă, din partea Fundaţiei Terra Mileniul III, dl. Radu Nicolae, din partea Centrului de Resurse Juridice, dl. Octavian Berceanu, din partea Institutului pentru Dezvoltare şi Inovare, dna. Alexandra Stoica, din partea Ordinului Arhitecţilor din România, precum şi reprezentanţi ai Centrului de Resurse Juridice, ai Grupurilor de Iniţiativă: „Prelungirea Ghencea”, „Favorit”, „Salvaţi Parcul Drumul Taberei”, „Tudor Vladimirescu”.

Toţi directorii entităţilor aflate în coordonarea Consiliului Local Sector 6 au fost prezenţi, oferind clarificări şi explicaţii referitoare la bugetul pe anul 2016, cheltuieli, investiţii şi proiecte viitoare ale administraţiei publice a Sectorului 6.

Conform dlui. Viorel Micescu, Director Executiv CENTRAS, Primăria Sectorului 6 este prima autoritate publică locală din Bucureşti care a răspuns afirmativ la solicitarea de a organiza o dezbatere publică pe tema bugetului anual.

Este încurajată, astfel, relaţia de comunicare între cetăţeni şi administraţia publică, precum şi transparenţa decizională.

dezbatere 01 dezbatere 02

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑