Primaria logo_post_01-620x350

Published on noiembrie 23rd, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Primaria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Uniunea Naţională a Studenţilor din România vă invită să luaţi parte la o serie de evenimente speciale!

Primăria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European Sector 6 şi  Uniunea Naţională a Studenţilor din România vă invită să luaţi parte la o serie de evenimente speciale!

Pentru că tinerii noştri sunt inventivi şi spontani, Primăria Sectorului 6 împreună cu UNSR dedică sfărşitul de an studenţilor!

Balul Bobocilor reprezintă un moment unic în viaţa unui adolescent, proaspăt intrat într-o instituţie de învăţământ superior. Este momentul propice de integrare într-un colectiv, precum şi de dezvoltare a relaţiilor sociale între „boboci”.

Astfel, îi invităm pe toţi cei care sunt dornici de distracţie, muzică şi originalitate la următoarele baluri:

  • 26 nov – Facultatea de Inginerie Electrica,  Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică şi Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Materialelor, UPB
  • 27 nov – Facultatea de Automatică şi Calculatoare, UPB
  • 28 nov – Facultatea de Medicină Veterinară, Universitatea De Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti
  • 30 nov – Asociaţia Elevilor şi Studenţilor Basarabeni
  • 10 dec – Facultatea de Transporturi şi Facultatea de Ştiinte Aplicate, UPB


Artişti precum Vama, Vunk, Puya, Ami, Raluk, Narcotic Sound, Andreea Bălan, Alb Negru, vor susţine concerte în cadrul balurilor. Bobocii sunt invitaţi pentru a se cunoaşte mai bine, pentru a-şi susţine preferaţii la concursul de Miss&Mister şi pentru a se distra alături de colegi.

Toamna se numară bobocii, nu uita să fii unul dintre ei!


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑