Comunicate de presă Workshop Scoala Comerciala Austriaca din Romania_Dani  Otil

Published on iunie 10th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Primăria Sectorului 6 sprijină formarea profesională din cadrul o’Scar – Şcoala Comercială Austriacă din România

Primăria Sectorului 6 sprijină o’Scar – Şcoala Comercială Austriacă din România în desfăşurarea proiectului de formare profesională dezvoltat de Ambasada Austriei – Secţia Comercială.

Şcoala Comercială Austriacă din România este un proiect educaţional prin care elevii se pot forma ca profesionişti în meseria de comerciant – vânzător în domeniile alimentar şi non-alimentar (încălţăminte, fashion, sport, mobilier şi îngrijire personală).

Prima etapă de înscriere în program se va desfăşura în perioada 08 – 12 iunie 2015, urmând ca alte două etape să aibă loc între 20 – 21 august 2015 şi 3 – 4 septembrie 2015.

Pentru a atrage atenţia tinerilor şi părinţilor asupra necesităţii formării profesionale şi a unei educaţii bazate pe o practică solidă, Teo Trandafir şi Dani Oţil, vedete de televiziune, s-au implicat în campania de promovare şi participă la workshop-uri în care explică beneficiile învăţământului profesional.

Mai multe detalii despre înscriere şi proiect se pot afla direct de la Colegiul Economic „Costin C. Kiriţescu” (Str. Peştera Dâmbovicioara nr. 12, Sector 6), sau la www.kiritescu.ro

Workshop Scoala Comerciala Austriaca din Romania_Teo  Trandafir 2

Workshop Scoala Comerciala Austriaca din Romania_Teo  Trandafir

Workshop Scoala Comerciala Austriaca din Romania_Dani  Otil

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑