Comunicate de presă politia locala 6

Published on octombrie 31st, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Rareș Mănescu a dispus efectuarea de controale în cluburile din Sectorul 6

În urma evenimentului tragic din seara zilei de vineri, 30 octombrie, când în incinta clubului Colectiv din Sectorul 4 un incendiu a luat viața mai multor tineri, peste 150 de persoane fiind rănite, primarul Rareș Mănescu a dispus ca inspectorii din cadrul Direcţiei Inspecţie Generală, Serviciul Inspecție Comercială să desfășoare astăzi, 31 octombrie, o amplă acțiune de control la operatorii economici de pe raza Sectorului 6 care au ca obiect de activitate organizarea de evenimente.

Inspectorii vor verifica documentele ce autorizează activitatea comercială, conform mențiunilor din certificatele constatatoare. Aceste documente includ acordurile de funcționare, precum și autorizațiile de funcționare pentru organizarea de evenimente la care să participe un număr mare de persoane.  De asemenea, inspectorii vor controla dacă locațiile din Sectorul 6 care organizează evenimente în această seară, cu ocazia Halloween-ului, au avize pentru spectacole cu materiale pirotehnice și inflamabile.

Primăria Sectorului 6 va verifica în detaliu, prin toate metodele de control care îi stau la dispoziție, cluburile din Sectorul 6. Ne declarăm disponibilitatea de a acționa împreună cu celelalte instituții abilitate pentru a analiza documentele și a verifica locațiile, inclusiv căile de evacuare în caz de urgență, astfel încât membrii comunității să fie în siguranță. Condoleanțe familiilor îndoliate”, a declarat Rareș Mănescu, primarul Sectorului 6.

cover

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑