Published on martie 21st, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Rareş Mănescu felicită elevii Colegiului Economic “Costin C. Kiriţescu”, premiaţi la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Praga

Cu sprijinul financiar al Primăriei Sectorului 6, un grup de 66 de elevi ai Colegiului Economic ”Costin C. Kiriţescu”, din Sectorul 6, alături de cadre didactice îndrumătoare, a reprezentat România la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu, organizat la Praga, în perioada 16 – 18 martie a.c. La ediţia din acest an a evenimentului au fost reprezentate nouă ţări europene: Slovacia, Spania, Italia, Austria, Belgia, Finlanda, Polonia, România şi ţara gazdă – Cehia.

Elevii Colegiului Economic ”Costin C. Kiriţescu”, una dintre cele mai bune unităţi de învăţământ preuniversitar din Capitală, au obţinut următoarele premii:

  • Premiul I,Competiţia Cel mai bun Catalog – FE MAGIC ELEGANCE JUNIOR;
  • Premiul I,Competiţia Fotografie ”Healthy Food, Healthy Life” – FE DELIGHT;
  • Premiul al II-lea,Competiţia Fotografie ”Healthy Food, Healthy Life” – FE ROYAL INTERNATIONAL;
  • Premiul al II-lea,Competiţia Cel mai bun Catalog – FE ART EVENT;
  • Premiul al III-lea,Competiţia Fotografie ”Healthy Food, Healthy Life” – FE ART EVENT;
  • Premiul al III-lea,Competiţia Cel mai bun Poster – FE ROYAL INTERNATIONAL;
  • Premiul al III-lea,Competiţia Cea mai bună prezentare a firmei – FE THE GOLDEN DESERT JUNIOR.

“Formarea profesională este foarte importantă pentru dezvoltarea sustenabilă a unei comunităţi. Concursurile firmelor de exerciţiu, devenite tradiţii locale în Sectorul 6 pe parcursul ultimilor ani, le permit elevilor să îşi dezvolte spiritul antreprenorial şi le dau încredere în viitor. În acest fel, tot mai mulţi tineri îşi îmbunătăţesc şansele de a-şi deschide o afacere şi de a evolua în cariera profesională. Suntem mândri de aceşti copii isteţi şi talentaţi din comunitatea Sectorului 6. Îi felicit pentru premiile câştigate şi îi asigur pe toţi că voi continua să susţin organizarea competiţiilor firmelor de exerciţiu, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte