Comunicate de presă

Published on decembrie 17th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a avut o întrevedere cu primarul general interimar, Răzvan Sava

Ieri, 15 decembrie 2015, primarul Sectorului 6 Rareş Mănescu, a participat la o întâlnire a primarului general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, cu primarii de sector ai Municipiului Bucureşti.

Discuţiile au vizat situaţia RADET, constituirea Comandamentului de Deszăpezire pentru iarna 2015-2016, precum şi fluidizarea traficului rutier în zonele cele mai sensibile din Bucureşti.

„Am participat, la invitaţia primarului general interimar, la o întrunire care vizează buna colaborare între sectoarele Municipiului Bucureşti şi Primaria Generală. Pentru o administrare mai eficientă a Capitalei este necesară o conlucrare a tuturor instituţiilor administraţiei publice locale.

Am discutat despre situaţiile concrete care au cea mai mare importanţă pentru bucureşteni: situaţia RADET, deszăpezirea, traficul rutier, dar şi despre problemele specifice ale Sectorului 6. Primarul general Răzvan Sava m-a încredinţat că circulaţia în zona Eroilor, care afectează membrii comunităţii Sectorului 6, va fi reluată cât mai curând cu putinţă.

De asemenea, am fost informat că proiectele vitale pentru cetăţenii sectorului nostru se află pe agenda Primăriei Generale şi vor primi atenţia cuvenită”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte