Comunicate de presă 1

Published on noiembrie 7th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a inaugurat “Clubul Seniorilor”

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a participat astăzi, 7 noiembrie 2012, la ceremonia de deschidere a „Clubului Seniorilor”, aflat în str. Calea Plevnei, nr. 234, Sector 6.

La eveniment au fost invitaţi Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, consilieri locali şi reprezentanţi ai autorităţii publice locale.

Centrul „Clubul Seniorilor” are o capacitate de 100 de locuri şi dispune de ateliere de pictură, fotografie, croitorie, spaţii de odihnă şi o bibliotecă. Cei peste 60 de seniori care au participat la inaugurare s-au declarat încântaţi de activităţile pe care le pot desfăşura în centru.

De la eveniment n-au lipsit copiii ce alcătuiesc corul „Nostalgia”, care au  întâmpinat invitaţii cu melodii care au înveselit atmosfera şi auditoriul.

„Clubul Seniorilor” este un proiect care se adresează persoanelor vârstnice din sectorul 6 şi îşi propune să încurajeze participarea persoanelor vârstnice la viaţa socială, fiind cel mai nou proiect al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

[nggallery id=35]

Tags: , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑