Comunicate de presă 1

Published on iulie 26th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a participat, astăzi, la inaugurarea unui teren de fotbal în cadrul Liceului „Mircea Eliade”

 

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a participat astăzi, 26 iulie 2012, la inaugurarea unui teren de fotbal situat în incinta liceului cu profil sportiv „Mircea Eliade”, situat pe Splaiul Independenţei nr. 315-317,  Sector 6.

Terenul are o suprafaţă de 93 metri lungime şi 50 metri lăţime şi este prevăzut cu gazon artificial şi iluminare nocturnă.

Constructia este dotată cu vestiare şi spaţii anexe necesare funcţionării: spaţii pentru arbitri, punct sanitar, sală de încălzire pentru sportivi. Vestiarele sunt prevăzute cu duşuri şi grupuri sanitare.Valoarea investiţiei s-a ridicat la aproximativ 1.300.000 lei.

La eveniment a fost prezent, alături de reprezentanţii autorităţii locale şi ai unităţii de învăţământ, şi un fost elev al liceului, fotbalistul George Ogăraru care a acordat zeci de autografe tinerilor sportivi.

După festivitatea de inaugurare, cei prezenţi le eveniment s-au bucurat de un meci de fotbal demonstrativ între o echipă a liceului şi o echipă de juniori de la Clubul Sportiv Steaua.

„Acest investiţie este dedicată tinerilor pasionaţi de sport. Tânara generaţie trebuie încurajată să practice orice fel de sport, de aceea este binevenită iniţiativa de construire a unui teren de fotbal în cadrul unui liceu cu profil sportiv”, primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

[nggallery id=2]

 

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑