Comunicate de presă cinema_01

Published on iulie 23rd, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, îşi respectă angajamentele de transparenţă şi comunicare directă cu cetăţenii: rundă de discuţii referitoare la viitorul Cinematografului Favorit

Primăria Sectorului 6 organizează joi, 19 iulie a.c., la orele 17.00, la sediul din Calea Plevnei nr. 147-149, o sesiune de discuţii pe tema viitorului clădirii fostului Cinematorgraf Favorit.

Discuţiile vor porni de la prezentarea bilanţului investiţiilor deja efectuate pentru realizarea studiului geotehnic, a expertizei studiilor de rezistenţă a clădirii, studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic. Ultimul dintre aceste studii (Proiect tehnic, consolidare, extindere si modernizare cinematograf Favorit) este în curs de realizare şi reprezintă ultima etapă importantă înaintea fazei de construcţie efectivă.

Pe lângă oficialii Primăriei Sectorului 6, la discuţii vor lua parte proiectanţii, consilieri locali, reprezentanţi ai unor ONG-uri şi cetăţeni ai sectorului 6.

Astfel de întâlniri vor fi organizate periodic, pentru asigurarea transparenţei, comunicării şi asigurarea unui sprijin cât mai larg pentru acest proiect, important pentru cetăţenii din zonă şi pentru o infrastructură culturală de calitate în Sectorul 6.

*******************************************************************

Jurnaliştii care doresc să participe la eveniment sunt aşteptaţi joi, 19 iulie, începând cu orele 16.50, la intrarea în Sala de Consiliu din cadrul Primăriei.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑