Comunicate de presă Madfoto

Published on noiembrie 14th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Primarul Sectorului 6 , Rareș Șerban Mănescu, inaugurează o nouă grădiniță în Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Rareş Şerban Mănescu, va inaugura joi 15 noiembrie 2012, ora 11.00, noua grădiniţă, construită în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 311, din str. Gârleni, nr. 10, Sector 6.

 Este un corp nou de grădiniţă, construit practic de la zero (de la fundaţie), dotat cu echipamente de ultimă generaţie. Clădirea este formată din subsol, parter şi două etaje, are o suprafaţă construită de 712 mp şi desfăşurată de 2972 mp.Camerele pentru grupe sunt precedate de mai multe spaţii de tip primire – filtru şi vestiar, au de asemenea grupuri sanitare cu duş pentru fiecare grupă în parte şi sunt organizate din spaţii pentru masă, joc şi spaţii pentru odihnă şi relaxare. Noua grădiniţă este anvelopată termic pentru minimizarea costurilor cu utilităţile.

 În plus, clădirea este dotată cu un bazin de apă de incendiu, conectat la un sistem de hidranţi exterior şi interior, cu sistem de detecţie şi avertizare la incendiu, sistem audio centralizat în spaţiile unde se desfăşoară activităţi precum şi cu un spaţiu de apărare civilă pentru tot personalul grădiniţei, inclusiv pentru copii.

Prin darea în folosinţă a noii grădiniţe vor fi asigurate în plus 8-10 grupe de copii. De altfel, sporirea numărului de locuri în grădiniţele din sectorul 6, este una dintre priorităţile primarului Rareş Mănescu.

 Investiţia se ridică la aproximativ nouă milioane de lei şi a fost derulată cu fonduri alocate prin Hotărâri ale Guvernului României, dar şi cu fonduri de la bugetul local.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑