Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on ianuarie 9th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014 în Sectorul 6

În primele trei zile de distribuire a ajutoarelor prin Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014, în sectorul 6, peste 4000 de cetățeni au intrat în posesia alimentelor.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 împreună cu Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 și Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 au luat toate măsurile necesare pentru a simplifica procesul de distribuire.

Până în prezent ridicarea ajutoarelor alimentare s-a desfășurat în cele mai bune condiții și datorită faptului că cetățenii sectorului 6 sunt așteptați în patru puncte de lucru în funcție de litera cu care începe numele de familie.
De asemenea, având în vedere temperaturile scăzute din aceste zile, oamenii au fost serviți cu ceai cald și invitați să-și aștepte rândul în incinta punctelor de distribuire, la căldură.

Persoanele care au venit pentru a-și lua cutiile  cu alimente au fost asistate și ajutate pe tot parcursul procesului, în vederea eficientizării maxime a distribuirii.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 a pus la dispoziția cetățenilor numerele de telefon 0720.48.16.09. și 0721.77.29.66, unde persoanele îndreptățite pot suna în continuare pentru a primi asistență referitoare la Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.

Programul de lucru cu cetățenii este de luni până vineri în intervalul orar 8.00-16.30, iar alimentele vor fi la dispoziția persoanelor îndreptățite timp de 30 de zile.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑