Comunicate de presă

Published on martie 17th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Rareş Mănescu: “Vânzarea locuinţelor din Cartierul Brâncuşi va fi reluată, aplicându-se un coeficient de indexare mai mic”

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, informează că vânzarea locuinţelor ANL din Cartierul “Constantin Brâncuşi” va fi reluată odată cu publicarea în Monitorul Oficial a Normelor de aplicare ale Legii 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, modificată.

Actul normativ, aprobat recent de Parlamentul României, stabileşte coeficientul de indexare la valoarea de 1,0 pentru Municipiul Bucureşti. Astfel, coeficientul de 1,4 prevăzut în modificarea anterioară a Legii 152/1998, a fost eliminat.

“Mulţi dintre chiriaşii din Cartierul Brâncuşi, cel mai mare cartier ANL din ţară, mi-au spus că doresc să îşi cumpere apartamentele. După aplicarea noilor reglementări, ei vor beneficia de condiţii mai bune pentru cumpărare, dat fiind că vânzarea acestor locuinţe va fi reluată. Autoritatea locală a Sectorului 6 susţine continuarea programului ANL în Bucureşti, având în vedere numărul mare de cereri pentru locuinţe primite din partea membrilor comunităţii ”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Reamintim că plata chiriilor şi a întreţinerii pentru locuinţele din Cartierul Brâncuşi poate fi făcută atât numerar, la ghişeu, cât şi prin intermediul cardului bancar şi online.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte