Stiri salina1

Published on iunie 26th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Salinoterapie gratuită pentru persoanele cu probleme de sănătate din sectorul 6

La o lună de la inaugurarea sa, serviciul gratuit de salinoterapie a înregistrat un număr de 70 de beneficiari. Destinat cu precădere categoriilor sociale defavorizate, noul serviciu funcţionează în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, oferind tratament de salinoterapie persoanelor, atât copii cât şi adulţi, care suferă de diferite afecţiuni, în special de tip respirator.

Procedura de admitere constă într-o cerere tip însoţită de următoarele acte: copie carte de identitate, recomandare de la medicul de familie sau specialist care să conţină durata şi frecvenţa tratamentului.

Cererea şi actele necesare se depun la sediile Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului unde sunt amplasate salinele, după cum urmează:

  •         Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant” – Aleea Ţibleş, nr.64 – zona Regie, tel:                 0376.203.309, email: [email protected]

Numită şi haloterapie, salinoterapia este un procedeu extrem de simplu şi totodată eficient, cu un procent de 87% cazuri vindecate. Cura se bazează pe proprietăţile sării de a emana aerosoli cu efecte benefice asupra sănătăţii, în condiţii de umiditate şi temperatură bine controlate.

”Acest nou serviciu socio-medical isi propune sprijinirea categoriilor vulnerabile şi promovarea în Sectorul 6 a unor metode alternative de tratament medical pentru membrii comunităţii”, a declarat primarul sectorului 6, Rareş Şerban Mănescu.

Informaţii suplimentare la www.asistentasociala6.ro

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑