Stiri salinoterapie-sectorul-6

Published on mai 14th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Salinoterapie gratuită pentru persoanele cu probleme de sănătate din Sectorul 6

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, începând cu luna mai a anului curent cetăţenii din comunitate beneficiază de un nou serviciu medico-social gratuit, destinat cu precădere categoriilor defavorizate. Pus la dispoziţie de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, noul serviciu oferă tratament de salinoterapie persoanelor, atât copii cât şi adulţi, care suferă de diferite afecţiuni, în special de tip respirator.

Procedura de admitere constă într-o cerere tip însoţită de următoarele acte: copie carte de identitate, recomandare de la medicul de familie sau specialist care să conţină durata şi frecvenţa tratamentului.

Cererea şi actele necesare se depun la sediile DGASPC Sector 6 unde sunt amplasate salinele, după cum urmează:

  • Complexul de Servicii Sociale Floare Roşie – str. Floare Roşie, nr. 7A

zona Apusului), tel. 021.569.28.73, email: [email protected]

Numită şi haloterapie, salinoterapia este un procedeu extrem de simplu şi totodată eficient, cu un procent de 87% cazuri vindecate. Cura se bazează pe proprietăţile sării de a emana aerosoli cu efecte benefice asupra sănătăţii, în condiţii de umiditate şi temperatură bine controlate.

”Acest nou serviciu socio-medical se înscrie în strategia administraţiei pe care o conduc de sprijinire a categoriilor vulnerabile şi de promovare pe raza sectorului 6 a unor metode alternative de tratament medical”, a declarat primarul sectorului 6, Rareş Mănescu.

Informaţii suplimentare la www.asistentasociala6.ro


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑