Comunicate de presă

Published on ianuarie 22nd, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Sancţiuni în valoare de 4200 lei pentru cei care n-au îndepărtat ţurţurii şi zăpada depusă

În urma acţiunii de control desfăşurată în intervalul 19 – 21.01.2016,  poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au aplicat sancţiuni în valoare de 4200 lei celor care n-au respectat prevederile HCGMB nr. 120/2010 privind obligaţia persoanelor fizice/juridice de a îndepărta ţurţurii de gheaţă formaţi la nivelul acoperişurilor imobilelor, de a curăţa trotuarele de zăpada depusă şi gheaţa formată.

Nerespectarea acestor prevederi constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 de lei la 500 de lei, în cazul persoanelor fizice, iar pentru cele juridice, sancţiunile se încadrează între 500 de lei şi 2000 de lei.

„Ţurţurii neîndepărtaţi la timp reprezintă un real pericol pentru cetăţeni, la fel şi zăpada care, odată cu temperaturile geroase din ultima vreme, se transformă în gheaţă şi îngreunează circulaţia pietonilor. De aceea, inspectorii primăriei au sancţionat persoanele care nu au acţionat corespunzător pentru curăţarea ţurţurilor şi a zăpezii de pe trotuare. Acţiunile poliţiştilor locali Sector 6 vor continua şi în zilele următoare pentru înlăturarea eventualelor pericole, dar este nevoie şi de implicarea membrilor comunităţii”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte