Stiri lucrari-metrou

Published on iunie 19th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Şantierul de metrou Drumul Taberei, verificat de inspectorii Primăriei Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a dispus în această dimineaţă ca inspectorii Serviciului Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare să deruleze o amplă acţiune de control în zona Drumul Taberei-buclă, fiind în mod special vizate şantierele Magistralei de Metrou 5  Drumul Taberei – Universitate.

În urma verificărilor din teren, inspectorii Primăriei au somat toate şantierele să-şi amplaseze sau, acolo unde a fost cazul, să-şi completeze plasele protectoare pentru praf şi să utilizeze la capacitate maximă rampele pentru spălarea cauciucurilor autoutilitarelor, la ieşirea din şantier.

În plus, inspectorii au verificat zona, s-au deplasat printre blocuri, au monitorizat spaţiile verzi, parcările şi depozitele necontrolate de deşeuri, precum şi maşinile abandonate. Lucrătorii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană vor acţiona în zilele următoare, evacuând tot ce ocupă ilegal domeniul public.

Lucrările care sunt în derulare la Magistrala de Metrou din Drumul Taberei sunt binevenite, dar ele nu trebuie să îi afecteze pe locuitorii imobilelor din jur. Am discutat cu mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă, mi-au spus problemele cu care se confruntă şi, în această dimineaţă, am trimis inspectorii la faţa locului, să verifice şi să se asigure că normele de mediu sunt respectate, iar oamenii au cât mai puţin de suferit”, a declarat primarul Rareş Mănescu.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑