Stiri saptamana-campionilor-articol

Published on aprilie 9th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Săptămâna Campionilor

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, sprijină iniţiativa Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucureşti şi al Afi Palace Cotroceni care organizează, pe toată perioada în care se desfăşoară proiectul „Şcoala Altfel”, o amplă acţiune de promovare a sportului şi a valorilor sale în rândul populaţiei tinere, intitulată simbolic „Săptămâna Campionilor”.  

Activităţile care se vor desfăşura în fiecare zi, inclusiv sâmbătă, între orele 13.00 – 15.00, constau în demonstraţii la diferite sporturi şi întâlniri cu mari campioni ai clubului Steaua şi ai României.

„Studioul Campionilor” este locul în care se vor desfăşura întâlnirile cu renumiţii sportivi, amplasat în apropierea patinoarului din incinta Afi Palace Cotroceni.

De asemenea, copiii vor putea participa la concursuri, vor primi premii din partea organizatorilor şi autografe de la campioni.

În următoarele zile, programul se va desfăşura după cum urmează:

– Joi, 10.04.2014:

ora 13.00 – Demonstraţie de judo copii şi juniori

ora 14.00 – Întâlnire cu campioana olimpică Alina Dumitru

– Vineri, 11.04.2014:

ora 13.00 – Concursuri de handbal, driblinguri, şuturi la poartă

ora 14.00 – Întâlnire cu marele handbalist Vasile Stângă

Sâmbătă, 12.04.2014:

ora 13.00 – Demonstraţie de scrimă CSA Steaua

ora 14.00 – Întâlnire cu spadasina Ana Maria Brânză.

Cea de-a doua zi a proiectului a fost dedicată baschetului, elevii având ocazia de a face echipă cu doi dintre componenţii echipei de baschet Steaua: Paul Mihai şi americanul Robert Nyakundi, de a participa la concursuri de aruncări la coş şi de a câştiga numeroase premii.

Virgil Stănescu, „campionul zilei”, le-a oferit celor mici trucuri profesioniste şi i-a sfătuit să practice, neapărat, un sport, baschet sau orice altceva le place, pentru că doar aşa vor deveni mult mai sănătoşi, mai puternici şi încrezători în ei.

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑