Stiri scoala-altfel

Published on aprilie 1st, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Şcoala Altfel în Sectorul 6

În săptămâna 01 – 05 aprilie clopoţelul anunţă Şcoala Altfel, care aduce în acest an programul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Acest program se adresează elevilor şi dascălilor şi implică activităţi cu caracter non-formal, extracurriculare şi extraşcolare, care le valorizează talentele şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

În Sectorul 6, elevii din clasele a X-a A şi a X-a E de la Colegiul Naţional “Elena Cuza” însoţiţi de dascăli, vor vizita Clubul Seniorilor, locul unde vârstnicii din comunitate au parte de programe de socializare adaptate nevoii fiecăruia. Elevii care frecventează cursurile liceului „Grigore Moisil” intenţionează să ofere mici daruri simbolice persoanelor rezidente ale Complexului de Servicii Sociale „Floare Roşie” într-o vizită ce se anunţă utilă şi extrem de emoţionantă.

Elevii din clasele I-IV ai Şcolii Generale nr. 309 vor vizita Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi “Sf. Andrei” din Sectorul 6, iar şcolarii îşi vor petrece câteva ore în compania copiilor cu deficienţe.

De asemenea, elevii Colegiului Tehnnic de Material Rulant vor merge la apartamentele sociale de tip familial aflate în Complexul de Servicii pentru Protecţia Copilului. Ei vor avea ocazia de a discuta cu copiii şi tinerii care sunt separaţi temporar sau definitiv de familie şi care au parte aici de educaţie şi pregătire pentru viaţa independentă.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑