Primaria img-post-prim6

Published on iulie 11th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Şcolile din Sectorul 6 nu sunt în vacanţă!

În această perioadă, Primăria Sectorului 6 derulează lucrări de reparaţii şi igienizări în toate cele 70 de unităţi de învăţământ din Sectorul 6.

Excepţie fac şcolile cuprinse în programul B.E.I, în care se execută lucrări de reabilitare sau sunt în perioada de garanţie.

Preşcolarii şi elevii vor reveni în grădiniţe, şcoli generale şi licee care, la toamnă, vor arăta mult mai bine.

Vor fi executate lucrări asupra instalaţiilor sanitare, electrice şi termice; canalizării, cu înlocuirea totală sau parţială a tuburilor; teraselor, prin refacerea parţială sau integrală a hidroizolaţiei.

De asemenea, intervenţiile prevăd şi montarea unor noi gărduleţe, reamenajarea locurilor de joacă, dar şi montarea unor rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii şi grupuri sanitare adaptate nevoilor persoanelor dependente de fotoliu rulant.

„Pe parcursul vacanţei de vară, în toate unităţile de învăţământ din Sectorul 6 vor fi efectuate lucrări de reabilitare, cu scopul de a le oferi elevilor condiţii optime pentru noul an şcolar. 

Acţiunile vor fi finalizate înainte de septembrie 2013, astfel încât şcolile vor fi pregătite să-şi întâmpine elevii”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.  


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑