Comunicate de presă OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on mai 8th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Se caută voluntari dornici de joacă în Sectorul 6

Şi în acest an, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 recrutează voluntari dornici de joacă pentru proiectul ,,Tabere de dezvoltare personală”, destinat copiilor din comunitate cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.

Se caută tineri şi adolescenţi interesaţi de lucrul cu copiii şi însuşirea tehnicilor de educaţie nonformală.

Proiectul „Tabere de dezvoltare personală” se derulează în perioada 22 iunie – 3 iulie 2015 şi cuprinde organizarea de ateliere creative, scenete, competiţii sportive şi alte activităţi. Peste 100 de prichindei sunt aşteptaţi să  guste din bucuriile vacanţei alături de psihologi şi asistenţi sociali cu experienţă în educaţia nonformală.

Copiii, majoritatea din familii cu venituri modeste, se vor adapta unui program stabil de tabără, cu activităţi bine organizate, ce pot deveni repere pentru întărirea unor comportamente social-dezirabile şi de relaţionare cu partenerii egali dar şi cu adulţii.

Persoanele interesate să activeze ca voluntar în cadrul acestui proiect ne pot trimite până la data de 25.05.2015, pe adresa de e-mail: [email protected], mesajul ”Vreau să fiu voluntar la programul Tabere de dezvoltare personală”, urmând a fi contactate ulterior.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑