Comunicate de presă _MG_2002

Published on iulie 17th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Se dă startul înscrierilor la cursurile gratuite pentru copii

Urmează-ţi pasiunea şi vino alături de noi! Peste 1000 de locuri la cursuri gratuite sunt disponibile şi îi aşteaptă pe cei mici.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă începerea în data de 20 iulie a înscrierilor la cursurile gratuite organizate în incinta „Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ,,Conacul Golescu Grant”, situat în Aleea Ţibleş Nr.64, Sector 6, Bucuresti.

Locurile disponibile pentru fiecare activitate şi limita de vârstă sunt după cum urmează:

1.DANS:

Locuri:  405

Categorie de vârstă: 4 – 18 ani

2.ŞAH:

Locuri: 128

Categorie de vârstă: 6 – 18 ani

3.KARATE:

Locuri: 60

Categorie de vârstă: 7 – 18 ani

4.ARTE PLASTICE:

Locuri: 168

Categoria de varsta: 6 – 18 ani

5.CANTO:

Locuri: 40

Categorie de vârstă: 6 – 18 ani

6.CHITARĂ:

Locuri: 40

Categorie de vârstă: 8 – 18 ani

7.ENGLEZA PRIN JOC:

Locuri: 108

Categorie de vârstă: 4 – 8 ani

8.TEATRU:

Locuri: 70

Categorie de vârstă: 7 – 18 ani

9.INFORMATICĂ:

Locuri: 63

Categorie de vârstă: 7 – 18 ani

Acte necesare pentru înscriere:

-Copie certificat naştere copil;
-Copie carte identitate părinţi/tutori;

-Adeverinţă medicală pentru activităţile sportive(ex:karate,dans).

Cererile se primesc la secretariat de luni până vineri între orele 10.00-18.00, până în data de 24.09.2015, iar copiii care doresc să urmeze activităţi sportive trebuie să prezinte adeverinţa medicală la data începerii cursurilor.

Cererile vor fi înregistrate în ordinea înscrierii, prioritate având copiii care nu au mai urmat în anii trecuţi respectivul curs.

Toţi copiii cu domiciliul pe raza sectorului, înscrişi la o formă de învăţământ (şcolar sau preşcolar) sunt invitaţi să se înscrie la cursul care li se potriveşte cel mai bine!

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” reprezintă locul unde copiii îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi într-un mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice.

Instituţia este situată într-o  clădire având statutul de monument istoric, ce a purtat în trecut denumirile de “Palatul Belvedere” şi  “Palatul Grant”.  În clădirea centrală sunt amenajate 12 săli de activităţi, o sală de aşteptare pentru părinţi şi una destinată consilierii psihologice a copiilor/tinerilor. Locaţia dispune de o curte generoasă, unde este amenajat un loc de joacă pentru copii. Unitatea este dotată cu mobilier modern şi aparatură de ultimă generaţie, toate acestea asigurând desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑