Primaria IMG_1526_ovidiu_micsik (Custom)

Published on aprilie 8th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Şedinţă de consultare publică pe tema câinilor comunitari

Miercuri, 10 aprilie 2013, începând cu ora 17.00, la sediul Primăriei Sectorului 6, Viceprimarul Gabriel Petrea şi Manuel Avramescu, consilier local, vor participa la o întâlnire cu locuitorii Sectorului 6 pe tema “Regulamentului privind controlul reproducerii câinilor şi preîntâmpinarea răspândirii bolilor zoonotice pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 6”.

Această întâlnire, a treia, vine după cea cu medicii veterinari din 6 martie şi cea cu organizaţiile neguvernamentale din 20 martie, iar uşile primăriei sunt deschise tuturor celor care nu au participat la una dintre întâlnirile anterioare. Seria de întâlniri a pornit din dorinţa de a asigura transparenţa decizională şi de a ajusta programele autorităţilor locale în acord cu propunerile venite de la toţi cei interesaţi de a-şi aduce o contribuţie la o mai bună administraţie.

Rezultatul acestei ultime întâlniri va fi forma finală a “Regulamentului privind controlul reproducerii câinilor şi preîntâmpinarea răspândirii bolilor zoonotice pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 6”, ce urmează să fie supus aprobării Consiliului Sector 6. Toate fazele anterioare ale procesului de consultare publică şi toate programele în derulare şi de perspectivă, referitoare la cânii comunitari, pot fi consultate şi pe site-ul dedicat: www.cainicomunitari.ro

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑