Stiri costinesti

Published on mai 23rd, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Seniorii din comunitate sunt la mare

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează pentru cei mai activi 100 de seniori care frecventează Clubul Seniorilor, un sejur la malul Mării Negre.

Începând cu data de 20 mai şi până pe 2 iunie, două serii a câte 50 de seniori se vor distra la malul mării. Vârstnicii au cazarea, transportul şi masa asigurate, ei trebuie doar să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile.

Sunt şi seniori care acum văd marea pentru prima dată: “Am vrut să merg de multe ori la mare, dar pensia mică nu mi-a permis, la un moment dat m-am resemnat. La Club ne petrecem timpul într-un mod plăcut şi util şi iată că s-a ivit această ocazie neaşteptată, iar la 75 de ani văd valurile din Costineşti.” – ne-a mărturisit doamna P. Maria.

Cei mai mulţi dintre vârstnici au posibilităţi limitate de petrecere a timpului liber şi relaxare, iar Clubul Seniorilor oferă posibilitatea acestora să socializeze şi să se simtă utili. Prin activităţile de petrecere a timpului liber pe care Clubul Seniorilor le oferă se urmăreşte  încurajarea exprimării libere, spontane, într-o atmosferă degajată, iar persoanele vârstnice din comunitatea Sectorului 6 se simt în siguranţă şi protejate. În prezent peste 400 de persoane iau parte la activităţile care se desfăşoară la Clubul Seniorilor Sector 6.

Odată cu începerea vacanţei de vară va veni şi rândul prichindeilor care sunt în grija DGASPC Sector 6 să petreacă clipe minunate la Marea Neagră.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑