Stiri cuza-primarie6-ro

Published on ianuarie 23rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Seniorii din Sectorul 6 organizează un eveniment cultural – artistic cu prilejul împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, Clubul Seniorilor Sector 6 organizează mâine, 24 ianuarie 2014, începând cu orele 11:00, un eveniment prilejuit de împlinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 1859 .

Astfel, persoanele în vârstă, beneficiare ale serviciilor oferite de Clubul Seniorilor, au pregătit un moment literar-artistic prin care îi omagiază pe înaintaşi şi scot în evidenţă importanţa momentului istoric reprezentat de alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Ţării Româneşti, fapt ce a consfinţit unirea acestui principat cu Moldova.

Prin organizarea şi participarea la evenimente cu caracter cultural sau istoric, seniorii din comunitatea Sectorului 6 dovedesc că apreciază şi se implică direct în programele noastre de reintegrare socială şi stimulare a vieţii active la orice vârstă”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Manifestarea se va desfăşura în sediul Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, şi va beneficia de participarea a peste 50 de spectatori, membri ai Clubului, alături de alţi invitaţi.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑