Comunicate de presă

Published on decembrie 3rd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Seniorii din Sectorul 6 s-au văzut la „MasterChef”

În această săptămână, pe micile ecrane a putut fi urmărită cea mai recentă emisiune „Master Chef”, material filmat la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” din Sectorul 6.

Talentaţii concurenţi s-au întrecut în măiestrie, gătind 150 de porţii de mâncare pentru rezidenţii Complexului de Servicii Sociale „Floare Roşie” şi pentru membrii Cluburilor Seniorilor din Sectorul 6.

La final, în semn de mulţumire şi apreciere, cei trei Chefi au primit câte un şorţ confecţionat de pensionarii îndemânatici, chiar în atelierul de croitorie aflat în incinta Clubului Seniorilor „Mihai Eminescu”.

Seniorii s-au arătat încântaţi să participe la emisiune, au socializat şi s-au bucurat să vadă cum decurge o zi de filmare la emisiunea preferată.

Recent, în cartierul Militari a fost deschis cel de-al cincilea Club al Seniorilor din mandatul Primarului Rareş Mănescu, ca o necesitate de extindere a serviciilor cu acest specific pentru persoanele vârstnice.

În cadrul cluburilor, seniorii au posibilitatea de a-şi îmbunătăţi modul de viaţă, perspectivele personale şi starea de sănătate. Aceştia beneficiază de condiţii optime pentru a face mişcare, pentru a socializa şi pentru petrecerea timpului liber.

6673_ovidiu_micsik_inquamphotos.com6761_ovidiu_micsik_inquamphotos.com
6665_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 6338_ovidiu_micsik_inquamphotos.com6396_ovidiu_micsik_inquamphotos.com
6325_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 7876_ovidiu_micsik_inquamphotos.com6284_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

7866_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 7582_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 7408_ovidiu_micsik_inquamphotos.com 6946_ovidiu_micsik_inquamphotos.com

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte