Stiri 01

Published on decembrie 23rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Seniorii sărbătoresc Crăciunul

Moş Crăciun a făcut ieri, 22 decembrie 2014, un popas la Clubul Seniorilor din Calea Plevnei nr. 234 unde, începând cu ora 11.00, seniorii au pregătit colinde, poezii şi teatru în cadrul Serbării de Crăciun.

Moşul a venit încărcat cu surprize pentru seniorii talentaţi şi a premiat hărnicia, dăruirea şi ataşamentul faţă de semeni.

Argumentul este gestul frumos făcut în luna noiembrie a acestui an, când 14 seniori talentaţi, membri ai Cercului de pictură, au finalizat proiectul de decorare a celui mai modern corp al Centrului Social Multifuncţional Harap-Alb.

Cu ajutorul armoniei culorilor, seniorii au reuşit să însufleţească fiecare cameră, dând viaţă personajelor îndrăgite din minunata lume Disney. Cei mici, beneficiarii acestui proiect, au fost pur şi simplu vrăjiţi când au văzut desenele lor preferate redate atât de frumos pe pereţii camerelor.

Seniorii au primit cu emoţie şi încântare răsplata simbolică, pentru ei Crăciunul este o stare de spirit, nu doar un moment sau o dată în calendar.

Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă dăruire şi compasiune, şi chiar dacă munca depusă a fost grea, au oferit din plin dragoste faţă de comunitatea din care fac parte.

 

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑