Stiri primarie6

Published on mai 17th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Seniorii talentaţi sunt răsplătiţi

Astăzi, 17 mai 2013 – Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a organizat pentru cei 70 de seniori care frecventează atelierul de pictură şi atelierul foto din cadrul Clubului Seniorilor, o excursie la Sinaia.

În urma succesului pe care l-a avut expoziţia de icoane pictate pe sticlă şi vaze decorative unde seniorii au muncit din greu la realizarea unor lucrări excepţionale, Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu a decis că o excursie este un cadou potrivit pentru strădania şi talentul de care au dat dovadă persoanele vârstnice.

Seniorii se vor transforma pentru o zi în pelerini şi vor vizita staţiunea montană Sinaia numită “Perla Carpaţilor”. Primul obiectiv turistic la care vor face popas va fi Mănăstirea Ortodoxă Sinaia – supranumită „Catedrala Carpaţilor” care este situată într-un cadru natural feeric, datează din secolul al XVII-lea şi reprezintă identitatea istorică a oraşului, fiind prima construcţie pe acest teritoriu.

A doua oprire va fi la Castelul Peleş  – unul dintre cele mai importante edificii de tip istoric din România, având caracter de unicat şi este, prin valoarea sa istorică şi artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumătăţi a secolului al XIX-lea.

Spre seară seniorii vor părăsi peisajul de la poalele munţilor Bucegi şi se vor îndrepta spre Bucureşti după o escapadă binemeritată în mijlocul naturii.

Seniorii din comunitatea noastră vor fi în continuare sprijiniţi în vederea creşterii calităţii vieţii, iar prin implicarea în activităţi ce au caracter recreativ urmărim stimularea procesului de îmbătrânire activă a populaţiei Sectorului 6” a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de DGASPC Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

[nggallery id=75]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑