Stiri logo-primarie6-ro

Published on iunie 12th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

„Servicii integrate de sprijin pentru victimele violenţei în familie şi persoanelor cu dizabilităţi”

Indiferent că vorbim despre femei de afaceri, în adevăratul sens al cuvântului, ori de femei pentru care profesia e mai mult o necesitate decât o împlinire personală, în ambele „tabere” creşte întruna numărul de divorţuri, presa vorbeşte zilnic de soţii care cad în depresie şi iau decizii greşite din pricina necazurilor cărora nu le mai pot face faţă fără un sprijin moral, femei care nu găsesc soluţii pentru ieşirea din impas, fie pentru căte vorba de probleme legate de sănătatea lor sau a copilului lor, de visele lor mereu rămase în plan secund, fie pentru că nu sunt ascultate şi întelese.

Sute de poveşti de acest fel au ajuns la mine, mai cu seamă după ce eu însămi am devenit mamă. Atât de diverse şi, totuşi, atât de aproape unele de altele.  Aşa că am hotărât să pornesc pe un drum care ar putea schimba ceva în bine. Fundaţia mea nu se numeşte întâmplător „Preţuieşte Viaţa”. E visul meu de a sprijini fiecare româncă să trăiască o viaţă demnă, de calitate, să îndrăznească să îşi cunoască drepturile, pentru a şti pe ce cale poate, totuşi, să meargă chiar şi atunci când totul pare fără speranţă.

Fundaţia „Preţuieşte Viaţa”, alături de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti, Fundaţia Estuar şi Asociaţia Telefonul Copilului organizează conferinţa de presă  prilejuită de lansarea oficială a proiectului „Servicii integrate de sprijin pentru victimele violenţei în familie şi persoanelor cu dizabilităţi”, proiect co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, care va avea loc vineri, 13 iunie 2014, la ora 10.00, la Primăria Sectorului 6, Sala de Consiliu, din Str. Calea Plevnei, nr.147-149, Sector 6, Bucureşti.

La eveniment vor participa, alături de mass-media, experţi ai Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa” şi ai partenerilor naţionali. De asemenea, sunt invitaţi să participe şi reprezentanţi ai finanţatorului, beneficiari şi susţinători.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑