Comunicate de presă

Published on decembrie 15th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Servicii sociale moderne în cadrul Centrului Social Multifuncţional Pinochio din Sectorul 6

Centrul Social Multifuncţional ”Pinochio”, situat în cartierul Drumul Taberei, îşi deschide porţile în fiecare zi de luni până vineri, pentru cei 200 de prichindei cu vârste cuprinse între unu şi patru ani.

Prin intermediul poveştilor, activităţile derulate la ”Pinochio” urmăresc în primul rând,  stimularea deprinderilor de viaţă independentă prin comunicare şi relaţionare, iar prin asumarea rolului de membru al unui grup, copiii învaţă să se adapteze mediului în care trăiesc în vederea dezvoltării.

Venit în întâmpinarea părinţilor pentru a-şi putea continua activitatea, dar şi a celor mici pentru a-şi face noi prietenii, Centrul Social Multifuncţional ”Pinochio”, oferă o gamă variată de servicii ce au ca scop stimularea cognitivă, dezvoltarea fizică, sănătatea, dezvoltarea limbajului şi a comunicării şi dezvoltarea socio-emoţională a copiilor.

« Educaţia timpurie este esenţială pentru o viaţă de succces a viitorului adult. Prin valorificarea jocului, ca modalitate de abordare integrată a educaţiei, vom contribui la dezvoltarea copiilor », a declarat Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte