Stiri WP_20150326_11_54_12_Pro

Published on martie 27th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Servicii speciale, oferite în Sectorul 6

Sănătatea este foarte importantă, însă de multe ori o neglijăm din diferite motive care pot fi de ordin financiar sau pur şi simplu din lipsă de timp. Oricare ar fi motivele pentru fiecare dintre noi, ar fi bine să ştiţi că aproape un sfert dintre români suferă de afecţiuni respiratorii, pe primul loc fiind rinita alergică. Alte diversele alergii, astmul bronşic, bronşită sau bronhopneumopatie obstructivă ne dau bătăi de cap şi fac viata grea unui număr de aproape un miliard de oameni, peste tot în lume.

Medicii recomandă şi salina ca tratament, iar unele forme uşoare ale diferitelor afecţiuni pot fi tratate exlusiv cu ajutorul curei din salină.

Chiar dacă nu aveţi probleme de sănătate, curele în saline sunt recomandate de medicii specialişti şi oamenilor sănătoşi. Aproximativ 30 de minute pe zi petrecute în salină sunt suficiente pentru a menţine sănătatea căilor respiratorii şi a întări sistemul imunitar.

O veste bună este că în Sectorul 6, oamenii pot avea parte de beneficiile care le aduce o cură de salinoterapie. Bioclimatul de salină are un caracter uşor sedativ, de curăţare, moderat răcoros ca temperatură şi echilibrat din punct de vedere al umezelii.

Salinele sunt accesibile încă din luna iunie 2014, iar, până în prezent, un număr de 300 de  persoane au beneficiat de o cură de sănătate. Oricine poate veni într-una dintre cele patru locaţii deschise în:

Cum se procedează?

Pe lângă beneficiarii noştri, care ştiu deja drumul către saline, oricine, în urma unei donaţii pe care o face la SocialXChange – noul proiect al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, va acumula puncte, cu care vine la salină pentru relaxare şi tratament.

Veniţi, donaţi produse, iar cu punctele obţinute aveţi parte de serviciile oferite de către D.G.A.S.P.C. Sector 6. Fie că doriţi să jucaţi tenis sau să faceţi salinoterapie, precum şi multe altele, condiţia obligatorie este să deveniţi client al SocialXChange.

Despre magazinul SocialXchange sunt multe de spus, în principiu este vorba despre  schimbarea mentalităţii, promovând conceptul de implicare şi avantaj reciproc în relaţiile comunitare. Aici se primesc donaţii şi se redistribuie celor care au nevoie de ele.

Clienţii donatori primesc puncte pe care le pot folosi în achiziţionarea de produse sau servicii pentru ei, pentru membrii familiei sau angajaţi.

Clienţii beneficiari sunt persoane cu venituri modeste, care prestează diferite activităţi în folosul comunităţii şi primesc, în schimbul muncii lor, puncte pe care le valorifică în produsele şi serviciile oferite în cadrul magazinului. Totul se face într-un mod rapid, transparent şi fără intermediul banilor.

Dacă vrei să susţii coeziunea socială şi să ajuţi la gestionarea resurselor de care dispune comunitatea, la SocialXchange totul se recuperează şi se redistribuie, în vederea reabilitării în primul rând a integrităţii morale a persoanei în nevoie, pentru a înlătura de ideea preconcepută conform căreia cine este sărac trebuie să primească, fără a oferi nimic în schimb!

Pentru mai multe informaţii, vă stăm la dispoziţie la adresa magazinului SocialXChange din Calea Crîngaşi, nr. 3, tel. 031.425.28.52/0725.600.885, sau ne puteţi scrie la [email protected].

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑