Stiri img-post-prim6

Published on octombrie 11th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Sesiune de formare în prevenirea consumului de droguri

Cu susţinerea Primăriei Sector 6, în perioada 14 – 30 octombrie 2013 un număr de 60 de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 vor participa la cursul cu tema ”Formarea de bază în domeniul prevenirii consumului de droguri”. Împărţit pe trei module, cursul este organizat în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog şi îşi propune să ofere informaţii şi modele de bună practică în domeniul consumului de droguri, participanţii urmând să se implice în viitoarele proiecte ce se vor desfăşura pe raza Sectorului 6, în colaborare cu Agenţia Naţională Antidrog.

Dintre temele abordate în cadrul cursului enumerăm: tendinţele fenomenului consumului de droguri şi traficului de droguri în România, principalele categorii de droguri şi efectele acestora, semnele consumului de droguri, fenomenul substanţelor noi cu efecte psihoactive etc.

Cursul este acreditat de către Colegiul Psihologilor, oferind participanţilor aproximativ 25 de credite şi urmând a fi acreditat şi de către Colegiul Asistenţilor Sociali.

Participantii au fost selectati pe criterii ce ţin de  profesie (având prioritate psihologii şi asistenţii sociali membri ai colegiilor de profil), de specificul serviciului în care îşi desfăşoară activitatea, de motivaţia şi disponibilitatea cursantului de a se implica pe viitor în proiecte de prevenire şi combatere a consumului de droguri pe raza Sectorului 6.

 

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑