Comunicate de presă

Published on decembrie 16th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Şezătoarea Urbană la Căsuţele de tip familial Sf. Marcellin Champagnat din Sectorul 6

Bucurie, zâmbete şi surprize, aşa se poate descrie ziua de 13 decembrie 2015, în care Asociaţia Şezătoarea Urbană a organizat o vizită la Căsuţele de tip familial Sf. Marcellin Champagnat.

Şezătorile s-au desfăşurat sub forma unor ateliere interactive la care au participat entuziasmaţi cei 28 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani.

Într-o atmosferă de sărbătoare, alături de copii au ţesut, cusut, pictat şi împletit mărgele şi adulţii, iar la final s-au delectat cu tort şi sucuri. Cum nicio sărbătoare nu se poate termina aşa, cei mici au primit cu încântare şi câte un cadou de la organizatori.

Încă din anul 2006, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Fundaţia Fraţilor Marişti ai şcolilor din România, derulează un parteneriat cu tradiţie, căsuţele de tip familial Sf. Marcellin Champagnat este un program care se bazează pe module de tip familial, unde copiii se simt ca acasă.

Fiecare căsuţă are bucătăria proprie, copiii participând la luarea deciziilor în ceea ce priveşte meniul. De asemenea, mansarda dispune de o bibliotecă şi spaţii de recreere, dar şi locuri de joacă pentru copii.

Personalul care se îngrijeşte de bunul mers al activităţilor, sprijinit şi de voluntari, încurajează copiii ca pe lângă rezultatele deosebite pe care le obţin la şcoală să-şi urmeze şi hobby-urile, fiind înscrişi la diferite sporturi sau cursuri în funcţie de pasiune şi pricepere.

Şezătoarea-Urbană Şezătoarea-Urbană-2 Şezătoarea-Urbană-4 Şezătoarea Urbană

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte