Stiri Parc_Copiii_03-22-600x400-7

Published on iulie 23rd, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Sezon de tabere pentru copii la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6

 

Începând cu data de 7 iulie şi până la sfârşitul lunii august Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 deschide sezonul de tabere, iar peste 400 de  copiii vor merge la mare sau la munte.

După ce ultimele note au fost trecute în catalog, mediile au fost încheiate, iar examenele s-au terminat, a început oficial vacanţa de vară, care va dura până în luna septembrie, când elevii se vor întoarce la şcoală. Dar până atunci, copiii au nevoie de un pic de distracţie în aer liber şi de un motiv în plus pentru ca la începutul şcolii să poată povesti cu plăcere ce amintiri le-a lăsat vara. Şi ce loc mai bun, ce împrejurare mai fericită pentru distracţie maximă decât într-o tabără la malul mării sau pe vârf de munte?

Ca în fiecare an toţi copiii care beneficiază de o măsură de protecţie în sistem rezidenţial sau cei care frecventează centrele de zi, copiii care fac parte din echipa de fotbal sau copiii cu handicap aflaţi în evidenţa Direcţiei pentru Protecţia Copilului Sector 6, cu toţii vor avea parte de o minunată perioadă de relaxare în tabere.

Vor petrece la mare sau la munte peste 400 de copii, care vor da grijile de acasă şi căldura infernală din Bucureşti pe o baie bună în valurile mării sau pe cel mai curat aer din munţi. La întoarcerea lor uniformele, manualele, caietele şi ghiozdanele vor fi vedete incontestabile pentru începutul unui nou an şcolar. Dar până atunci mai este timp pentru distracţie, acum se dă startul sezonului de tabere!

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 gasiţi la www.asistentasociala6.ro.

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑