Comunicate de presă

Published on februarie 18th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Spectacol cu păpuşi în mărime naturală pentru beneficiarii Magazinului SocialXChange

Micuţii proveniţi din familiile sărace ale Sectorului 6 au intrare liberă în lumea păpuşilor care vorbesc.

Prin amabilitatea companiilor „Stil Nicole House” şi „Theater-du-Soleil”, un număr de 50 de invitaţii, valabile pentru două persoane, au ajuns la Magazinul Caritabil SocialXChange unde îşi aşteaptă posesorii.

Spectacolul la care sunt aşteptaţi atât beneficiarii SocialXChange, cât şi copiii de la Grădiniţa „Sf. Constantin şi Elena” din Cartierul Constantin Brâncuşi,  face parte din turneul „Frozen Regatul de Gheaţă”, susţinut de Compania „Stil Nicole House” şi Compania de arte „Theater-du-Soleil”.

Reprezentaţia va avea loc joi, 18 februarie 2016, începând cu orele 10.00, în Sala de Festivităţi a Şcolii nr.174 Constantin Brâncuşi, din Capitală.

„Evenimentul este o premieră pentru România şi îmbină teatrul de păpuşi cu elemente multimedia inovatoare.Ineditul acestui spectacol îl reprezintă personajele în mărime naturală, care vor aduce multă bucurie celor mici. Pentru a petrece momente agreabile alături de ei, părinţii lor vor trebui să respecte principiul de funcţionare al magazinului SocialXChange”, a precizat primarul Rareş Mănescu.

Lansat în luna ianuarie a anului trecut, Magazinul SocialXChange din Sectorul 6 este un program caritabil ce promovează principiul responsabilităţii şi echităţii sociale. În acest sens, donaţiile primite din partea firmelor sau a persoanelor fizice sunt distribuite oamenilor cu probleme financiare numai în schimbul unor activităţi de muncă în folosul comunităţii.

Sistemul de funcţionare a Magazinului SocialXChange le oferă celor care donează produse de strictă necesitate pentru persoanele şi familiile nevoiaşe, o serie de servicii de abilitare, recuperare medicală sau petrecere a timpului liber.

Facilităţile pot fi accesate pe baza unui număr de puncte corelat cu valoarea produselor donate.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte